ANTIKONEEN kirjoittamiseen ja kirjoihin liittyvät kurssit

LUOVAN KIRJOITTAMISEN KURSSIT

2022

50 vinkkiä luovaan kirjoittamiseen. Viikonloppukurssi: lauantai ja sunnuntai 27.-28.8.2022 klo 11-16, kokoontumispaikkana Tuurintupa, Turku

Antikoneen kurssit ovat matalan kynnyksen kirjoittamiskursseja haaveilijoille, aloittelijoille ja epävarmoille – mutta myös heille, jotka ovat jo kolunneet kursseja ja toivovat kuulevansa jotakin uutta.

Luova kirjoittaminen on paljolti rohkeuslaji. Mistä sen rohkeuden saa kumpuamaan? Miten ottaa ensi askeleet kirjoittajan/kirjailijan tiellä? Kuka pystyy kirjoittamaan kirjan? Mistä tietää, onko lahjakas ja kannattaako (vielä) yrittää? Mitä kirjoittaa ja mistä kirjoittaa? Ja miten mennään julkaisukynnyksen yli?

Kirjailijan ei tarvitse olla reipas ja ulospäinsuuntautunut. Antikoneen kursseilla ei ole pakko tuottaa omaa tekstiä eikä kenenkään tekemiä tekstejä kritisoida yhdessä. Toki kirjoittamistakin tunnustellaan ja tekstinäytteitä käydään läpi.

Luovan kirjoittamisen opiskelussa tärkeitä ovat oikeat kysymykset – myös ne kaikkein vaikeimmat. Näillä kursseilla saa esittää kaikenlaisia kysymyksiä, ja niitä myös toivotaan!

Kurssit vetää kirjallisuustieteen maisteri, freelancetoimittaja, pienkustantaja ja pienkirjailija Elina Koivunen, jolla on vuosikymmenien omakohtainenkin kokemus kirjoittamisen ongelmista ja niiden ratkomisesta.

Kaksipäiväisen kurssin hinta on 125 euroa (sis. ALV 24 %). Kurssimaksuun sisältyy (vapaavalintaisena oheislukemistona) Dorothea Branden mainio teos Kuinka kirjailijaksi tullaan (jota kurssi ei kuitenkaan muuten seuraa) sekä kirjallisuuslista.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: info@paajalkainen.fi 

Osanottajien määrä on rajattu kymmeneen. Kurssin toteutuminen edellyttää riittävän montaa osallistujaa.

Kokoontumispaikka Tuurintupa sijaitsee Turun keskustassa, osoite Tuureporinkatu 14, 20100 Turku.

Virtaavan veden läheisyys saattaa synnyttää uusia ideoita ja ajatuksia. Moni kokee tämän ideoiden tulvan ihan vain suihkussa seisoessaan!